Pre Game & Live Betting

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Με δύο επιλογές απο Ευρωλίγκα

 


Καλησπέρα φίλου μου και καλη μας αρχή! θα κάνουμε μια προσπάθεια κάθε αγωνιστική να χούμε 2 παιχνίδια συνολικής απόδοσης από 3,5 και πάνω για να χούμε καλύτερες πιθανότητες από το να κυνηγάμε 3-4-5 ματς!

                                   ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM

Πρώτο παιχνίδι που έχω ξεχωρίσει σήμερα είναι το Μονακό-Μιλανο. Δεν πίστευα ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρχει χειρότερη ομάδα από τον Παναθηναικο (ειμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού)αλλά το Μιλανο φροντίζει κάθε αγωνιστική να με διαψεύδει. Με το ζόρι σκοράρει πάνω από 70 πόντους στα παιχνίδια του. Από την άλλη έχουμε μια Μονακό όπου το μόνο παιχνίδι που έμεινε αρκετά χαμηλά στο ήταν με τον Ολυμπιακό ο οποίος σίγουρα παίζει πολύ καλύτερη άμυνα απο το Μιλανο!Δεν θα μπλέξουμε με νικητή και χαντικαπ,όπως τα περισσότερα παιχνίδια άλλωστε και θα πάμε με το εύρος συνολικών ποντων 145-164 που βρίσκουμε στο 1,90.Under 74,5 πόντους Μιλανο με 1,8 είναι επισης μια αρκετά καλη επιλογή!


Δεύτερο ματσάκι για σήμερα είναι το Βιλερμπάν-Φενέρμπαχτσε.Τίμια η Βιελερμπαν,παλεύει όλα τα ματς μέχρι τέλους και τελικά τα κατάφερε μέσα στο Μιλανο….που τα γράψαμε πριν…Ο Μποστ πολύ καλη προσθήκη όμως παίζει με μια Φενέρμπαχτσε η οποία εδώ και αρκετό καιρό πάλι έχει καβαλήσει το τρένο των νικών.Με περιφέρεια που ξέρει πως να περιορίσει όσο περισσότερο γίνεται τον εγκέφαλο Ντε Κολο!Γι αυτό λοιπόν η πρόταση είναι Φενέρμπαχτσε -3,5 με 1,9.

Αυτά λοιπόν για σήμερα!Καλη επιτυχία και καλη μας αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου