Pre Game & Live Betting

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Εξωφρενικές οι αποδόσεις στη Γερμανία 17.00 και 26.00 !!!

 


Ιδανική μέρα χθές φίλοι μου! Στο LIVE BETTING κάναμε το απόλυτο και φυσικά το 0-2 του Βόλου που πλήρωνε αποδόσεις ακόμα και στο 20.00 που φυσικά και δέν περιμέναμε να ολοκληρωθεί ο αγώνας για να πληρωθούμε(τελικό σκορ 0-3 στο 90) 

                     8.00 ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ TELEGRAM ΑΠΟ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Για σήμερα έλεγα να πάρω ρεπό μιας και είδα Αγγλίες που τις συχαίνομαι πλέον αλλά τελευταία στιγμή βρήκα κοίταγα λίγο το κύπελλο Γερμανίας και μέχρι τώρα οι πρώτοι 4 αγώνες ήρθαν όλοι φυσιολογικοί και κανένας δέν πήγε παράταση/πέναλτι...Και σκεφτόμουν μήν την κάνει σήμερα καμια Φράιμπουργκ ή Αιντραχτ... 

Οι αγώνες για το κύπελλο Γερμανίας είναι μονοί και άν χρειαστεί πάμε σε παράταση ή πέναλτι...


19:00 Σαντχάουζεν-Φράιμπουργκ Η Σαντχάουζεν μάλλον θα δώσει βάση για την παραμονή της στην κατηγορία αλλά εδω που έφτασε ίσως το παλέψει λίγο και το κύπελλο.Κακή ψυχολογία για τη Φραιμπουργκ που προέρχετε απο βαριά ήττα 5-1 απο την Ντόρτμουντ. ΙΣΟΠΑΛΙΑ με πολύ μεγάλο ρίσκο.Πρόκριση Σαντχαουζεν παράταση ή πέναλτι στο 26.00 και 17.00 απόδοση!

21:45 Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντάρμσταντ  Εδώ σκέφτομαι μήπως η Άιντραχτ το παρατήσει το κύπελλο που σήμερα θα ξεκουράσει και αρκετούς βασικούς...Στην Μπουντεσλίγκα διεκδικεί ακόμα και τον τίτλο και την επόμενη βδομάδα έχει αγώνα Τσάμπιονς Λίγκ κόντρα στη Νάπολι... Αρκετά δυνατοί οι φιλξενούμενοι που δέν είναι τυχαία πρώτοι στη  2η Γερμανίας θα το παλέψουν αρκετά θεωρώ το αποψινό παιχνίδι.Κρατάω το Χ2 στο 2.50 και πρόκριση της Ντάρμσταντ στο 3.75.Αν τυχόν έρθει σε παράταση ή πέναλτι οι αποδόσεις ξεφεύγουν στο 17.00 και 26.00!

Καλή τυ΄χη στις επιλογές σας και προσοχή στους δρόμους τωρα με τα χιόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου