Pre Game & Live Betting

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Με τα γκολ για τριπλασιασμό!

Κρου-Τρανμίρ: Η Κρού γνώρισε την δεύτερη ήττα της στην σεζόν (και μάλιστα έβαλε και δυο γκολ) εκτός με την Σάτον, και την πρώτη μετά απο εφτά αγώνες. Στην έδρα της είναι αήττητη με 4-2-0 με τρεις σερί νίκες. Απο την άλλη η Τρανμίρ δείχνει να συνέρχεται στην έδρα της με τρεις σερί νίκες αλλά εκτός έδρας είναι τραγική έχοντας χάσει και τα πέντες ματς και έχοντας δεχτεί 12 γκολ σημειώνοντας μόλις 4.

Η Κρού έχει σκοράρει συνολικά 28 γκολ, σχεδόν τα μισά απο αυτά στην έδρα της και στα 11 απο τα 12 παιχνίδια της έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Απο την άλλη η Τρανμίρ πάντα τρώει ένα γκολ στις εξόδους της και στα τέσσερα τελευταία έχει φάει πάνω απο δύο.
Περιμένω την Κρού να σκοράρει δύο φορές και να πληρώσει 1.83.

Ντονκάστερ-Σάτον: Η Ντονκάστερ έχει δύο σερί νίκες στην έδρα της σημειώνοντας απο δύο γκολ και γενικά στα τέσσερα τελευταία έχει σκοράρει περισσότερες απο δύο φορές.
Η Σάτον, έχει χάσει και τα πέντε τελευταία εκτός δεχόμενη πάνω απο δύο γκολ, και συνολικά σε αυτά τα πέντα έχει δεχτεί 17 γκολ! Συνολικά φέτος έχει δεχτεί 26 γκολ με μέσο όρο να δέχεται 2.17 γκολ ανα παίχνίδι!
Δε θα φταίει η Ντονκάστερ αν βάλει δύο γκολ στο 1.83 επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου