Pre Game & Live Betting

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Με Αρη για την έκπληξη


Καλημέρα φίλοι μου.Απο σήμερα και σχεδον καθημερινά θα βλέπετε και μερικές αναλυσούλες pre game .Βέβαια εγώ προτιμώ το LIVE γιατί εκεί έχω και μια εικόνα των αγώνων.Στην πορεία θα υπάρχουν και οι προτάσεις κάποιων που εμπιστεύομαι και θα τις βλέπετε στις στήλες τους.

Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε το κανάλι μας στο TELEGRAM  οπου χθές βγάλαμε 12/16 σημεία και τα χαμένα ήταν στις λεπτομέρειες.Mπορείτε να δείτε και το ιστορικό μου στο LIVE BETTING του anti-booker που συνεργάζομαι.
 
Αρκετά παιχνίδια κυπέλλου αυτή τη βδομάδα και θελει προσοχή γιατί αρκετές ομάδες κάνουν ροτέισον.Είδατε για παράδειγμα χθες η Νάπολι που είναι απο τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη προερχόενη απο πεντάρα κόντρα στην Γιουβε και χθές ήρθε η Κρεμονέζε για να την αφήσει εκτός κυπέλλου στα πέναλτι...

Πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για σήμερα

17:30 ΑΕΚ-Πανσερραϊκός Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Αλμέιδα θα κάνει ροτέισον στον ομάδα και δέν θεωρώ πως η ΑΕΚ στο σημερινό μάτς θα βρεί το ρυθμό που είχε με τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα.Και μήν ξεχνάτε οτι το όπλο του Πανσεραικού φέτος είναι η άμυνα του που στα 5/7 τελευταία εκτος εδρας παιχνίδια του δεν εχει δεχτεί γκόλ.

Ίσως το UNDER 3.5 είναι μια καλή επιλογή σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα είναι εύκολο.Πάντως εμένα μου αρέσει και η αποδοση του under 2.5 στο 2.70  

19:00 Ολυμπιακός-Άρης Πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του κυπέλλου με τις δύο ομάδες να προέρχονται απο το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα και τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0.
Γενικά ο Αρης φέτος έχει δυνατή ομάδα και το κύπελλο πάντα είναι ένας στόχος της ομάδας.Απο την πλευρά του ο Ολυμπιακός είναι αρκετά ανεβασμένος τελευταία παιχνίδια αλλά σήμερα ο Μίτσελ θα κάνει ροτεισον στην ομάδα.

Μου αρέσει αρκετά σήμερα το Χ2 στο 2.10 απόδοση και ίσως αξία έχει και το διπλό του 5.00

20:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Απο τα πιο δυνατά ζευγάρια των προημιτελικών με τις δύο ομάδες να ξαναπαίζουν την Κυριακή μεταξύ τους για το πρωτάθλημα.
Σήμερα δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Πάοκ μιάς και ουσιαστικά έχει μείνει εκτός πρωταθλήματος και ο μοναδικός στόχος της ομάδας τη φετινή σεζόν αποτελεί το κύπελλο.

Σημαντικό ρόλο εδώ θα παίξει και η εδρα σήμερα ΑΣΣΟΣ

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου