Pre Game & Live Betting

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Με Coupe de France και Premier League


 Καλησπέρα σε όλους καλό Σαββατοκύριακο και καλή αρχή να έχουμε . Σε δύο μάτς θα επικεντρωθώ σήμερα από Κύπελλο Γαλλίας και Premier League.

19:00 Σαμαλιέρ - Παρίσι

Η Σαμαλιέρ φιλοξενεί την Παρί για τους 16 του Κυπέλλου Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τελευταία 7 παιχνίδια που έχουν δώσει .Μέσα στην έδρα τους εμφανίζονται πολύ δυνατοί αφού σε 10 παιχνίδια μετράνε 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Αντίθετα το Παρίσι σκοράρει με ευκολία . Πιστεύω οτι το G/G είναι μια καλή επιλογή αφού το μάτς μπορεί ν'ανοίξει αρκετά . 

Goal/Goal (1.85)

19:30 Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ 

Τέλος έδωσε στα αρνητικά αποτελέσματα η Κρίσταλ Πάλας μετά την ισοπαλία απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουν. αν και δεν άξιζε με την εμφανισή της να πάρει κάτι. Στην αντίπερα όχθη η Νιούκαστλ προέρχεται απο δύο νίκες σερί. Βγάζει αρκετές φάσεις σε όλα της τα παιχνίδια αλλά έχει πρόβλημα στο τελείωμα με βάση την εικόνα της . Θεωρώ οτι σήμερα θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι και γκόλ ανάμεσα στις δύο ομάδες. Περιμένω να δώ μια Κρίσταλ Πάλας πιο ανεβασμένη ψυχολογικά μετα τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους κόκκινους διάβολους όπως και αν ήρθε και μια Νικούκαστλ πιο ουσιαστική στο τελειωμά της. 

Οver 2.5  (2.05)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου