Pre Game & Live Betting

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Επιστροφή στη δράση με δυάδα στο 8.50 απόδοση

 



Καλησπέρα φίλοι μου.Για Παρασκευή βραδάκι θα ασχοληθούμε με πρωταθλήματα Γαλλίας και Γερμανίας.

Έχουμε μια όμορφη δυαδούλα που μας δίνει και καλή απόδοση με λίγο ρίσκο.

Ξεκινάμε λοιπόν με τον αγώνα της League 1

          ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM ME 11/15 LIVE BETTING ΧΘΕΣ!!!!!

Λιλ - Λυών Σε καλό φεγγάρι η Λιλ έρχεται από ένα αποτέλεσμα ικανοποιητικό μιας και γίνεται η δεύτερη ομάδα που φεύγει με βαθμό από την έδρα της Λανς. Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο γήπεδο της είναι αήττητη και φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει το σερί αυτό.Επιστρέφει στον πάγκο ο προπονητής της μετά την τιμωρία που είχε δεχθεί.Απέναντι της η Λυών. Ποτέ δεν μπορείς να ξεγράψεις αυτή την ομάδα. Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα αφού την σταμάτησε η Λοριάν .Αρκετές απουσίες από το βασικό σχήμα και θα παλέψει με ότι μπορεί για να πάρει ότι καλύτερο από αυτή την αναμέτρηση.Η πρόβλεψη μου για αυτό το ματς είναι ΆΣΣΟΣ στο 1.96.



Δεύτερος αγώνας για να συμπληρώσει τη δυάδα μας είναι αυτός από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας της Καϊζερσλάουτερν απέναντι στην Σαντχαουζεν.


Εδώ λοιπόν έχουμε δύο ομάδες (καθόλου έμπιστες θα έλεγα), οι οποίες κατά την άποψη μου δεν παίζουν καθόλου καλή μπάλα παρά μόνο με <<γιομες>> και κακό πασινγκ γκειμ.Δεν θεωρώ πως θα φτάσουν εύκολα στο γκολ και η πρόβλεψη μου θα είναι με λίγο ρίσκο αυτή τη φορά για να μας δώσει και μια εξαιρετική απόδοση της τάξεως του 4.33.Η πρόβλεψη ΆΣΣΟΣ & Under 2.5.


Μια δυάδα λοιπόν με συνολική απόδοση 8.50 

(Η οποία μπορεί και να παιχτεί ως δύο μονοί αγώνες αν κάποιος δεν θέλει το ρίσκο)

Γιάννης Επιστροφή στη δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου