Pre Game & Live Betting

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Παίχτης του NBA είχε όπλο...Κινδυνεύει με αποκλεισμό 50 αγωνιστικών!

 



Μοράντ: Κινδυνεύει με αποκλεισμό 50 αγωνιστικών!




Ο Τζα Μοράντ μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή 50 αγωνιστικών (!), αν αποδειχτεί ότι έφερε το περίστροφό του στο αεροπλάνο των Μέμφις Γκρίζλις.

Ο Τζά Μοράντ μπορεί μόνο να περιμένει. Το NBA δεν παίρνει ακριβώς το χρόνο του, αλλά θέλει να είναι 100% σίγουρο, προτού επιβάλλει μία πιθανή ποινή στον αστέρα των Μέμφις Γκρίζλις.

Αυτή τη στιγμή, η Λίγκα εξετάζει το Instagram Story που ανέβασε ο Μοράντ από την πόλη του Ντένβερ. Και σε αυτή μας... συστήνει το όπλο του. Και το NBA προσπαθεί να διαπιστώσει αν το Μοράντ το ταξίδεψε με το περίστροφό του, χρησιμοποιώντας το αεροπλάνο των Γκρίζλις.

Η συλλογική σύμβαση που έχουν υπογράψει οι παίκτες με τη Λίγκα είναι σαφέστατη: Αν ένας παίκτης φέρει όπλο στο αεροπλάνο της ομάδας του, τότε η ποινή του είναι αυτόματα αποκλεισμός 50 αγώνων!

Αυτή τη στιγμή ο Μοράντ έχει χάσει ένα ματς και το Μέμφις έχει ακόμη 19 αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Ακόμη και αν οι Γκρίζλις φτάσουν στους τελικούς, παίζοντας κάθε σειρά των playoffs στα επτά ματς, τότε ο Μοράντ θα χρωστάει και άλλους δύο αγώνες από τη σεζόν 2023-2024!

Σε περίπτωση πρόωρου αποκλεισμού, η ποινή που θα μεταφερθεί θα είναι μεγαλύτερη, αν φυσικά τιμωρηθεί με το μέγιστο αριθμό αγώνων.


gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου