Pre Game & Live Betting

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

 


Μπόλτον-Έξετερ
Η γηπεδουχος βρίσκεται ψηλά στην "τρίτη" θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω απο την πρώτη Πόρτσμουθ και ισοβαθμεί ουσιαστικά με την Όξφορντ στην δεύτερη θέση. Έχει σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα και εντός έδρας 6-1-2. Εκτός αυτού, έχει χάσει μόνο μία φορά σε 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Έξετερ, από την άλλη έχει μόλις δύο νίκες σε 14 αγώνες, οι οποίες ήρθαν και οι δύο στο κύπελλο, που σημαίνει ότι η τελευταία τους νίκη στο πρωτάθλημα ήταν η εντός έδρας νίκη της τον Σεπτέμβριο επί της Τσέλτεναμ!!!
Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι η νύχτα με την μέρα. Πολλές φορές φοβάμαι να παίζω ομάδα με σερί νικών καθώς αυτό θα τελειώσει αναπόφευκτα κάποια στιγμή.
Εδώ όμως θα υπολογίσω σοβαρά το κίνητρο της Μπόλτον να πιάσει κορυφή με νίκη και κάτι ακόμα.
Η Έξετερ με 5-2-9 εκτός, εχει δεχθεί τα περισσότερα σου στον στόχο απο οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα εκτός έδρας και έχει σκοράρει μόνο 2 φορές στα 8 τελευταία παιχνίδια, 7 φορές στα 16, 1 φορά στα 4 τελευταία εκτός, και έχει δεχθεί 12 γκολ στα 4 τελευταία εκτός.
Η Μπόλτον δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και στα τελευταία πέντε σε όλες τις διοργανώσεις. ΄Έχει μεγάλο βάθος στον πάγκο και έχει λύσεις για να κερδίσει μια τέτοια Έξετερ.
Θα πάω με τον 1 + Under 5.5 στο 1.72

Φράιμπουργκ - Ντάρμσταντ
Στην Bundesliga τα παιχνίδια έχουν κατά μέσο όρο 3,61 γκολ και οι στοιχηματικές το ξέρουν αυτό καλά γιαυτό και τα over2.5 είναι χαμηλά. Γιαυτό μας συμφέρει να παίζουμε γκολ σε παρολί παρά να κυνηγάμε μονά ματς.

Η Φράιμπουργκ έχει μέχρι τώρα μέτρια πορεία με 4-2-5. Οι πέντε απο αυτές τις ήττες ήρθαν απο ομάδες της πρώτης πεντάδας (Μπάγερν Μονάχου, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Στουτγάρδη, Λειψία και Ντόρτμουντ).  Κέρδισε όλα τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες απο την μέση και κάτω ενώ όλα ήταν εντός έδρας. Αύριο παίζει με την Ντάρμσταντ, την ομάδα με την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.
Η Ντάρμσταντ μπορεί να έχει πετύχει 32 γκολ, αλλά τα ποσοστά xGA της πλησιάζουν τα 20.
Πιστεύω ότι η Φράιμπουργκ θα πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ όπως έκανε σε τέσσερα από τα πέντε εντός έδρας τους, και στο ένα που δεν τα έβαλαν είχαν xG πάνω από 2,50.
Πρέπει να το κάνει γιατί η Ντάρμσταντ δέχεται κατά μέσο όρο σχεδόν 3,00 γκολ ανά παιχνίδι.
Φραίμπουργκ Οver 1.5 γκολ ομάδας στο 1.57


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου