Pre Game & Live Betting

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ:Πρεμιέρα με δυνατές επιλογές στα play out



Καλησπέρα σας.Πάμε σε μερικές επιλογές για σήμερα pre game...

Ακολουθήστε μας και στο TELEGRAM που τρέχουν live καθημερινά

Ατρόμητος-Πάς Γιάννινα Ο Πάς Γιάννινα εκτός έδρας είναι τραγικός με μόλις μια νίκη αυτή στην έδρα του Βόλου σε 13 αγωνιστικές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος(1-4-8) Και με δεδομένο τις πολλές και σημαντικές απουσίες που θα έχει σήμερα δέν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αυτός ο ΑΣΣΟΣ του 2.40 να άρθει και με σχτική ευκολία 2-0  3-0 και βλέπουμε...

Παναιτωλικός-Πανσεραικός Και οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες πιστεύω και σήμερα πρώτη αγωνιστική των play aout και οι δύο θα έχουν σημαντικές απουσίες βασικών παιχτών.Η μεταξύ τους παράδοση είναι φούλ του under με 7/8 τελευταία τους παιχνίδια να εχει επιβεβαιωθεί το UNDER 2.5(3-0  στο 93 cash out) Δέν θα μου φανεί καθόλου παράξενο να έρθει και 0-0 αυτό το παιχνίδι..


Φροζινόνε-Λάτσιο Πολύ κακή η εικόνα και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.Ειδικά το κλίμα στη Λάτσιο είναι πολύ βαρύ με τον προπονητή Σάρι να δηλώνει παραίτηση...Η Φροζινόνε θέλει και αυτή νίκη να ξεφύγει απο την ζώνη του υποβιβασμού .Περισσότερο προς την ισοπαλία το βλέπω το συγκεκριμένο παιχνίδι.Το  μικρό στο 1.60. Εδώ ίσως αξίζει και το χ ημίχρονο (0-0 ημίχρονο  τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια)

Καλή τύχη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου