Pre Game & Live Betting

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ψάχνει εκδίκηση 6 μήνες μετά τον τελικό!



Γεια χαρά φίλοι μου και καλώς σας βρήκα λοιπόν. Χαίρομαι πραγματικά που αποτελώ μέρος της παρέας αυτής. Θα έλεγα πως πέφτω κατευθείαν στα βαθιά αλλά μια αρχή στις προβλέψεις δεν θα μπορούσε να μην αποτελείται από champions League. 

                          ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM 

Βλέποντας τους σημερινούς αγώνες λοιπόν έχουμε Λίβερπουλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης (αγώνας για γερά στομάχια ) και Άιντραχτ εναντίον Νάπολι.


Ας ξεκινήσουμε με τον πρώτο αγώνα λοιπόν. 

Κοιτώντας την προϊστορία τα πράγματα είναι κάπως ισορροπημένα. Ο μπενζεμα ο πρώτος σκόρερ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις μετρώντας 4 τέρματα. Η Λίβερπουλ προσπαθεί να βρεί τον παλιό καλό εαυτό της, ενώ από την άλλη έχουμε μια Ρεάλ που ζει για αυτά τα παιχνίδια.Πιστεύω σε ένα παιχνίδι με πολύ δράση και θέαμα αλλά που στο τέλος η Λίβερπουλ θα πάρει μια από τις πιο σημαντικές νίκες για τη φετινή σεζόν. Ο ΆΣΣΟΣ (πρώιμη)στο 2.38 είναι λουκούμι.


Στο άλλο ματς της ημέρας η Άιντραχτ που βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος υποδέχεται τη Νάπολι. Μια Νάπολι που στο πρωτάθλημα βρίσκεται 15 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Ίντερ και βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Η πρόταση μου εδώ λοιπόν είναι το ΔΙΠΛΌ σε απόδοση 2.22 .

Αυτή η διαδουλα μας δίνει μια αρκετά καλή απόδοση της τάξεως του 5.28.Φυσικά οι επιλογές του πώς θα τα ποντάρετε και άν θα με ακολουθήσετε σε κάποιο απ' τα δύο είναι δικές σας


Υ.Γ:Αν σας αρέσουν οι προβλέψεις μου  το παρατσούκλι μου θα είναι Margo έτσι με φώναζαν οι φίλοι μου απο μικρό...Τώρα συμπληρώσαμε και ένα στοιχηματικό Προφήτης...

Καλημέρα σας και καλά ταμεία να έχουμε

1 σχόλιο: