Pre Game & Live Betting

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Γραβάτα για Κυρίους...



Καλησπέρα φίλοι μου.

Μετά την πρώιμη πληρωμή από το δελτίο της τρίτης με την Λίβερπουλ και τη Νάπολι, ερχόμαστε σήμερα για να δοκιμάσουμε ένα πολύ καυτερό δελτίο.

Ας ξεκινήσουμε με έναν αγώνα που στην ουσία η πρόκριση μπορούμε να πούμε πως έχει κριθεί από το πρώτο μεταξύ τους ματς.

                                             ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM 

Φιορεντίνα - Μπράγκα  Θα είναι ένας αγώνας με φάσεις και θέαμα. Ουσιαστικά η Μπράγκα θα κυνηγήσει το ακατόρθωτο για μια θέση στην επόμενη φάση χωρίς να έχει να χάσει κάτι αυτή τη στιγμή. Στον αγώνα πιστεύουμε πως θα έχει αρκετά γκολ και θα ποντάρω στο OVER 2.5 σε απόδοση (1.83).


Συνεχίζουμε με έναν ακόμα αγώνα. Παρτιζάν απέναντι στην Σερίφ Τιρασπόλ.

Η Παρτιζάν ήταν ανέκαθεν το φαβορί και το 0-1 στο εκτός έδρας ματς την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Σήμερα μέσα στο γήπεδο της θα εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή και θα είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Ποντάρω στον ΆΣΣΟ της Παρτιζάν σε απόδοση (1.93)


Το τρίτο ματς της ημέρας είναι αυτό της Βασιλείας απέναντι στην Τραμπζονσπόρ.

 Η Τραμπζονσπόρ βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ματς και θα πάει με ένα αέρα νικητή στην Ελβετία. Απέναντι σε μια βασιλεία που θα πάρει ρίσκα σήμερα για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να είναι εκείνη που θα προκριθεί. Αρκετά γκολ βλέπω και σε αυτό το παιχνίδι αφού  η Τραμπζονσπόρ είναι μια ομάδα που στα εκτός έδρας ματς δείχνει πως σκοράρει. OVER 2.5 το σημείο μου για αυτόν τον αγώνα.


Και τέλος ερχόμαστε στο παιχνίδι ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Λουντογκορετς.

Η Άντερλεχτ σε κακό φεγγάρι θα έλεγα, την ενδιαφέρει πιο πολύ το πρωτάθλημα και να σώσει ότι μπορεί από αυτό. Απέναντι σε μια Λουντογκορετς που μετά την διακοπή φαίνεται να έχει βρεί τον καλό της εαυτό. Θα φέρει μεγάλο πρόβλημα στην Άντερλεχτ και πιστεύω πως θα πάρει την πρόκριση με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Χ2 διπλή ευκαιρία σε απόδοση (1.93).


Συνολική απόδοση τετράδας κοντά στο 13.00!Καλή τύχη στις επιλογές σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου