Pre Game & Live Betting

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Με τα φαβορί στην έδρα τους




 Ίπσουιτς-Πλίμουθ

Η Ίπσουιτς κέρδισε ξανά μεσοβδόμαδα στο Ashton Gate την Μπρίστολ Σίτι με 1-0, κυριαρχώντας για μεγάλες περιόδους του παιχνιδιού και έπρεπε να είχε κερδίσει με περισσότερα από ένα γκολ.
Βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πίσω απο την Λέστερ με ένα παιχνίδι λιγότερο και αν κερδίσει αυτό θα μπορέσει να φύγει 12 πόντους από τις 3ες Λίντς και Πρέστον πυο ακολουθούν.
Η 'Ίπσουις είναι 4η σε αναλογία xG, με μόνο τη Μπλάκμπερν να παράγει υψηλότερο xG αλλά καμία άλλη ομάδα δεν κάνει περισσότερα σουτ.

Ο Κόνορ Τσάπλιν ήταν ο πρώτος σκόρερ της League One την περασμένη σεζόν και συνέχιζει στον ίδιο ρυθμό με πέντε γκολ στα πρώτα 12 παιχνίδια. Ο Τσάπλιν είχε τα περισσότερα σουτ στην κατηγορία ανά 90 λεπτά με 4,85 μέσο όρο και 1,49 μέσο όρο σουτ προς το στόχο ανά 90 λεπτά. Εχει τουλάχιστον δύο σουτ σε κάθε παιχνίδι αυτή τη σεζόν και τουλάχιστον ένα σουτ προς το τέρμα σε 11 από τα 12 παιχνίδια και το παιχνίδι που δεν έκανε σουτ προς το τέρμα είχε δοκάρι.

Η Πλίμουθ έχει μια καλή εντός έδρας απόδοση και μια κακή  εκτός έδρας.  Εκτός έδρας έχει 0-3-3. Έχει δεχτεί τον 3ο μεγαλύτερο αριθμό σουτ με εκτός έδρας xGA 1,42 και αυτό δείχνει ότι θα έχει άλλη μια δύσκολη μέρα αυτή την φορά με την Ίπσουιτς.

Η Ίπσουιτς έχει σκοράρει δύο ή περισσότερα στα 16 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και η φόρμα της αυτή τη σεζόν είναι 10-1-1. Η τελευταία φορά που η Ίπσουιτς δεν σκόραρε δύο φορές ήταν εναντίον της Πλίμουθ στη League One τον Ιανουάριο πέρυσι.
Οι παραπάνω λόγοι είναι αρκετοί για να με πείσουν να κάνω ένα combo
1+Over2.5 + Chaplin over1.5 σουτ @1.80


Σαντερλαντ-Νοριτς

Η Νόριτς κατηφορίζει φτει σιγά σιγά προς τα κάτω, έχοντας μόνο δύο νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια της με εκτός έδρας ρεκόρ 1-2-3.   Έχει δεχθεί 15 γκολ στους έξι εκτός έδρας αγώνες της και με δεδομένες τις εμφανίσεις τους δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να κρατήσει την εστία της ανέπαφη σήμερα
Εκτός απο τις κακές εμφανίσεις έχουν και μεγάλη λίστα τραυματισμών με βασικούς παίκτες εκτός. Ο βασικός τερματοφύλακας βγήκε εκτός μαζί με τους δύο βασικούς επιθετικούς και με τον βασικό σέντερ μπακ επίσης εκτός.

Η Σάντερλαντ δεν είναι σε εξαιρετική φόρμα με τρεις διαδοχικές ήττες, αλλά για να δικαιολογήσουμε αυτή την κατάσταση οι ήττες ήρθαν απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας Μίντλεσμπρο και Λέστερ, μάλιστα με την Μίντλεσμπρο έπαιζε με 10 παίκτες και ήταν καλή απένταντι στην Λέστερ για μεγάλα χρονικά διαστήματα στον αγωνά. Παρά την κακή πορεία, θέλει σίγουρα να επιστρέψει στις νίκες και έχει την ευκαιρία μέσα στην έδρα της με αυτή την Νόριτς που είναι σε άσχημη φόρμα και με την καρέκλα του προπονητή της να τρίζει!

Έχει τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας τον Τζακ Κλαρκ που έχει οκτώ γκολ σε 13 αγώνες και η μεσαία της γραμμή Κλαρκ, Μπέλινγκχαμ, Έκουα και Ρόμπερτς είναι απο τις πιο ποιοτικές.
Θα τιμήσω τον άσσο στο 1.95

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου