Pre Game & Live Betting

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Με τα στατιστικά στο ταμείο


ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΛΑΤΣΙΟ:

Σε καθαρά στατιστικό επίπεδο, εδώ υπάρχει μια ξεκάθαρη και προφανής λάθος απόδοση.
Μιλάμε για το οβερ 23.5 συνολικά σουτ στον αγώνα.
Η Λάτσιο έφερε αυτό το οβερ σε 8 από τα 11 ματς της σεζόν, και η Φέγενορντ  στα 9 από τα 11. Βλέποντας τα δεδομένα των επιμέρους ομάδων, οι Λάτσιο σουτάρει κατά μέσο όρο 12 φορές και δέχεται μέσο όρο 14 σουτ ενώ οι Ολλανδοί φτάνουν ακόμη και 21 σουτ ανά παιχνίδι, δεχόμενοι κάτι παραπάνω από 7. Άρα, 26 κατά μέσο όρο συνολικά για τη Λάτσιο, 28 για τη Φέγενορντ. Τα 24 μας αρκούν σήμερα. Κατά τη γνώμη μου, αυτό το line θα περάσει και περιμένω περισσότερα σουτ από τη Φέγενορντ μιας και έχει και 32 γκολ στο πρωτάθλημα, και θα πρέπει επίσης να επικεντρωθεί στον παράγοντα έδρα.
Με την Σέλτικ εντός έδρας έφτασαν τα 16 σε ένα ματς με απόλυτο έλεγχο. Το σημερινό μάτς είναι πολύ κρίσιμο και με νίκη θα αύξήσει πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ένα σπουδαίο ματς στη Σασουόλο με 18 συνολικά σουτ, όπου είχαν και σε εξαιρετική μέρα τον Λουίς Αλμπέρτο που είναι σε μεγάλη φόρμα. Αν παίξει καλά αλλάζει όλη η ομάδα.
Όσο πιο γρήγορα ξεκλειδώσει το παιχνίδι, τόσο καλύτερα θα είναι για εμάς ώστε να έχουμε πιθανότητες να πιάσουμε το line.
Οβερ 23.5 συνολικά σουτ @ 1.70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου