Pre Game & Live Betting

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:Τί λέει για το 2024 ο «ζωντανός Νοστράδαμος»,που είχε προβλέψει μέχρι και την πανδημία.(ΒΙΝΤΕΟ)



Σύγχρονος «Νοστράδαμος» ισχυρίζεται ότι οι προβλέψεις του για το 2024 γίνονται πραγματικότητα: Μαγνητικές καταιγίδες και Παγκόσμιος Πόλεμο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Έπιασε 6/6 combo 50.00 απόδοση το καθένα στο Μακάμπι-Βαλένθια!!!!!

Ένας μάντης με το παρατσούκλι «ζωντανός Νοστράδαμος» ισχυρίζονται ότι οι προβλέψεις του για το 2024 επιβεβαιώνονται.

Τα βλέμματα πάνω του έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ο Athos Salome. Πρόκειται για έναν Βραζιλιάνο μάντη, ο οποίος αυτοαποκαλείται «ζωντανός Νοστράδαμος», επειδή προβλέπει το μέλλον.

ΤΡΕΝΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ:Tα σκόρ πληρώνουν 7.50 και 15.50!!

Ο «σύγχρονος Νοστράδαμος» ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει την παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού το 2012, καθώς και τον θάνατο της βασίλισσας το 2022. Ο 37χρονος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα του με το παρατσούκλι του Γάλλου αστρολόγου του 16ου αιώνα.

Ο Athos Salome είχε κάνει μια σειρά από προβλέψεις για το 2024. Ανάμεσα σε αυτές είχε πει ότι «θα έχουμε τρεις μέρες σκότους», εννοώντας την ολική έκλειψη του Ήλιου. Σύμφωνα με την Daily Star αυτό θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα λόγω μιας στεφανιαίας μάζας εκτίναξης (CME) από τον ήλιο.


Τα CME είναι μεγάλες αποβολές πλάσματος και μαγνητικού πεδίου από το στέμμα του Ήλιου, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA). Αυτό συνέβη στις 22 Μαρτίου και τα αποτελέσματα έφτασαν σε εμάς λίγες μέρες αργότερα. Θεωρείται ότι ήταν η μεγαλύτερη ηλιακή καταιγίδα εδώ και χρόνια.


  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου